+
Ενεργοί Πελάτες
+
Ολοκληρωμένα Έργα
+
Συνεργάτες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-shop

Είμαστε εδώ για να κατασκευάσουμε το e-shop σας όπως τo έχετε φανταστεί.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος ανάδειξης και διαφήμισης της επιχείρησης σας που σκοπό έχει την μετατροπή του επισκέπτη σε δυνητικό πελάτη. 

Η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή μεθοδολογία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνει. Δουλεύουμε ομαδικά και από κοινού μαζί σας, με στόχο την δημιουργία ποιοτικών, δυναμικών, μοντέρνων και ταυτόχρονα ελκυστικών ιστοσελίδων για την σωστή ανάδειξη και διαφήμιση της επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.

ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Τρία απλά βήματα για την δημιουργία
ενός πετυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος

01
Πλήρη Καταγραφή Αναγκών

Η ομάδα μας κάνει πλήρη καταγραφή των αναγκών της επιχείρησης σας τόσο ως προς την εμφάνιση αλλά και προς την λειτουργικότητα του νέου σας e-shop

02
Δημιουργία Πολλαπλών Προτάσεων

Στην συνέχεια η ομάδα μας συνθέτει και δημιουργεί μέσα από την καταγραφή των αναγκών σας πολλαπλές προτάσεις για τον σχεδιασμό του νέου σας e-shop.

03
Οριστικοποίηση Σχεδιασμού

Τέλος οριστικοποιούμε από κοινού, μετά από προβολή, συζήτηση και τροποποίηση των προτάσεων μας, τον τελικό σχεδιασμό του νέου σας e-shop.

01
Πλήρη Καταγραφή Αναγκών

Η ομάδα μας κάνει πλήρη καταγραφή των αναγκών της επιχείρησης σας τόσο ως προς την εμφάνιση αλλά και προς την λειτουργικότητα του νέου σας e-shop.

02
Δημιουργία Πολλαπλών Προτάσεων

Στην συνέχεια η ομάδα μας συνθέτει και δημιουργεί μέσα από την καταγραφή των αναγκών σας πολλαπλές προτάσεις για τον σχεδιασμό του νέου σας e-shop.

03
Οριστικοποίηση Σχεδιασμού

Τέλος οριστικοποιούμε από κοινού, μετά από προβολή, συζήτηση και τροποποίηση των προτάσεων μας, τον τελικό σχεδιασμό του νέου σας e-shop.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της κατασκευής του e-shop σας.

Κατά την διάρκεια την υλοποίησης του e-shop σας, σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της σε τακτικά χρονικά διαστήματα τόσο με ενημερωτικά e-mails και τηλέφωνα αλλά και με προγραμματισμένες συναντήσεις ή τηλεδιασκέψεις.

Φροντίζουμε πάντα ο πελάτης μας να έχει ολοκληρωμένη εικόνα μέχρι την οριστική υλοποίηση του e-shop του, τόσο ως προς την εμφάνιση αλλά και προς την λειτουργικότητα της έτσι ώστε αν κάτι δεν είναι στα “θέλω” του να γίνεται άμεσα επανασχεδιασμός και τροποποίηση.

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

Επιδόσεις και Ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Φροντίζουμε όλα τα e-shop που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε να ενσωματώνουν:

  • Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης για εύκολη διαχείριση με την χρήση των πιο γνωστών CMS (WordPress, Opencart, Magento,Prestashop)
  • Σύγχρονες τεχνολογίες (caching και CDN) και δυνατότητες με servers εγγυημένων υψηλών επιδόσεων, με μηδενικά down-times, χάρη στην αξιόπιστη φιλοξενία που σας παρέχει η εταιρεία μας.
  • Μηχανισμούς προστασίας που είναι πάντα ενεργοί για να προστατέψουν την ιστοσελίδα σας από κάθε κακόβουλη ενέργεια ή επίθεση.
  • Σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας η πολιτική μας για τα αντίγραφα ασφαλείας (backups) είναι 30 μέρες. Σε περίπτωση προβλήματος δωρεάν επαναφορά έως και 1 μήνα πίσω.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πλήρης & Συνεχής Τεχνική Υποστήριξη Φιλοξενίας και ηλεκτρονικού καταστήματος

Τα πακέτα υποστήριξης της εταιρείας μας εγγυώνται την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε μεγάλο βάθος χρόνου κι όχι μόνο τους πρώτους μήνες.

Φροντίζουμε εξ ολοκλήρου για την ασφάλεια ττου ηλεκτρονικού σας καταστήματος, κρατώντας τον κώδικα συνεχώς ενημερωμένο, μειώνοντας έτσι τα κενά ασφαλείας που ίσως υπάρχουν και τον κίνδυνο για δημιουργία κακόβουλων ενεργειών από τρίτους.

Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας μέσω εξειδικευμένων ελέγχων και εργαλείων και  επεμβαίνουμε όταν αυτό κριθεί σκόπιμο προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν λόγω ενημερώσεων ή αλλαγών στα CMS/frameworks.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε να γίνουν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όπως ενημερώσεις ή αλλαγές περιεχομένου που δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε εσείς.