+
Ενεργοί Πελάτες
+
Ολοκληρωμένα Έργα
+
Συνεργάτες
SEO - Search Engine Optimization

Είμαστε εδώ για να φτάσει η σελίδα σας στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων της Google.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος ανάδειξης και διαφήμισης της επιχείρησης σας που σκοπό έχει την μετατροπή του επισκέπτη σε δυνητικό πελάτη. 

Η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή μεθοδολογία για την δημιουργία των βάσεων για μια ορατή και αποτελεσματική παρουσία  της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, η οποία οδηγεί σε αξιοπρόσεκτη αύξηση των οργανικών επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας μέσω της αναζήτησης.

Δουλεύουμε ομαδικά και από κοινού μαζί σας, με στόχο την δημιουργία ποιοτικών, δυναμικών, μοντέρνων και ταυτόχρονα ελκυστικών ιστοσελίδων για την σωστή ανάδειξη και διαφήμιση της επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.

Keyword Research

Για κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας κάνουμε μια αναλυτική έρευνα και καταλήγουμε σε συγκεκριμένες λέξεις και εκφράσεις κλειδιά στα οποία θα στοχεύσουμε.

Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργούμε μοναδικά κείμενα που δίνουν στους πελάτες σας την απάντηση στο ότι αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης.

On-Site SEO

κάνουμε το περιεχόμενό της ιστοσελίδα σας εύκολα προσβάσιμο στις μηχανές αναζήτησης, εφαρμόζοντας λύσεις οι οποίες θα ενισχύσουν την κατάταξή σας και θα βελτιώσουν την απόδοσή σας.

Off-Site SEO

Με τον όρο Off-Site SEO αναφερόμαστε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν "έξω" από την ιστοσελίδα σας για να μπορεί να χτιστεί ένα σωστό backlink profile.

Local SEO

Το Local SEO αυξάνει την προβολή της επιχείρησής σας, οδηγώντας την ιστοσελίδας σας στις κορυφαίες τοπικές καταχωρήσεις και τους πελάτες κυριολεκτικά στην πόρτα σας

Report & Monitor

Η εταιρείας μας σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας και προτείνει καινοτόμες λύσεις ώστε να είστε πάντα ψηλά στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης.