+
Ενεργοί Πελάτες
+
Ολοκληρωμένα Έργα
+
Συνεργάτες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Είμαστε εδώ για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας όπως την έχετε φανταστεί.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος ανάδειξης και διαφήμισης της επιχείρησης σας που σκοπό έχει την μετατροπή του επισκέπτη σε δυνητικό πελάτη. 

Η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή μεθοδολογία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνει. Δουλεύουμε ομαδικά και από κοινού μαζί σας, με στόχο την δημιουργία ποιοτικών, δυναμικών, μοντέρνων και ταυτόχρονα ελκυστικών ιστοσελίδων για την σωστή ανάδειξη και διαφήμιση της επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.

Αυστηρή Μεθοδολογία

Τρία απλά βήματα
για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

arrow
01
Πλήρη Καταγραφή Αναγκών

Η ομάδα μας κάνει πλήρη καταγραφή των αναγκών της επιχείρησης σας τόσο ως προς την εμφάνιση αλλά και προς την λειτουργικότητα της νέα σας ιστοσελίδας.

arrow
02
process2
Δημιουργία Πολλαπλών Προτάσεων

Στην συνέχεια η ομάδα μας συνθέτει και δημιουργεί μέσα από την καταγραφή των αναγκών σας πολλαπλές προτάσεις για τον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας.

03
process3
Οριστικοποίηση Σχεδιασμού

Τέλος οριστικοποιούμε από κοινού, μετά από προβολή, συζήτηση και τροποποίηση των προτάσεων μας, τον τελικό σχεδιασμό της νέας δυναμικής ιστοσελίδα σας.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της κατασκευής της ιστοσελίδα σας.

Κατά την διάρκεια την υλοποίησης της ιστοσελίδας σας, σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της σε τακτικά χρονικά διαστήματα τόσο με ενημερωτικά e-mails και τηλέφωνα αλλά και με προγραμματισμένες συναντήσεις ή τηλεδιασκέψεις.

Φροντίζουμε πάντα ο πελάτης μας να έχει ολοκληρωμένη εικόνα μέχρι την οριστική υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας του, τόσο ως προς την εμφάνιση αλλά και προς την λειτουργικότητα της έτσι ώστε αν κάτι δεν είναι στα “θέλω” του να γίνεται άμεσα επανασχεδιασμός και τροποποίηση.

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

Επιδόσεις και Ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Φροντίζουμε όλες οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε να ενσωματώνουν:

  • Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης για εύκολη διαχείριση με την χρήση των πιο γνωστών CMS (WordPress, Joomla, Drupal),
  • Σύγχρονες τεχνολογίες (caching και CDN) και δυνατότητες με servers εγγυημένων υψηλών επιδόσεων, με μηδενικά down-times, χάρη στην αξιόπιστη φιλοξενία που σας παρέχει η εταιρεία μας.
  • Μηχανισμούς προστασίας που είναι πάντα ενεργοί για να προστατέψουν την ιστοσελίδα σας από κάθε κακόβουλη ενέργεια ή επίθεση.
  • Σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας η πολιτική μας για τα αντίγραφα ασφαλείας (backups) είναι 30 μέρες. Σε περίπτωση προβλήματος δωρεάν επαναφορά έως και 1 μήνα πίσω.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πλήρης & Συνεχής Τεχνική Υποστήριξη Φιλοξενίας και Ιστοσελίδας

Τα πακέτα υποστήριξης της εταιρείας μας εγγυώνται την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε μεγάλο βάθος χρόνου κι όχι μόνο τους πρώτους μήνες.

Φροντίζουμε εξ ολοκλήρου για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, κρατώντας τον κώδικα συνεχώς ενημερωμένο, μειώνοντας έτσι τα κενά ασφαλείας που ίσως υπάρχουν και τον κίνδυνο για δημιουργία κακόβουλων ενεργειών από τρίτους.

Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση της ιστοσελίδας σας μέσω εξειδικευμένων ελέγχων και εργαλείων και  επεμβαίνουμε όταν αυτό κριθεί σκόπιμο προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν λόγω ενημερώσεων ή αλλαγών στα CMS/frameworks.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε να γίνουν στην Ιστοσελίδα σας, όπως ενημερώσεις ή αλλαγές περιεχομένου που δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε εσείς.